Traductor

miércoles, 22 de enero de 2014

RÈTOLS PELS NOSTRES ESPAIS VERDS


Des de l’escola Mare de Déu del Coll, ha sorgit una nova proposta, per part de la comissió  d’Agenda 21. Aquesta iniciativa es basa en fer uns rètols  per a les nostres àrees verdes escolars: l’hort urbà, al nostre petit barranc mediterrani i parterres varis que tenim escampats pel nostre centre..Amb algunes de les plantes típiques del mediterrani que tenim, algunes plantades per nosaltres, altres regalades per vosaltres, hem posat el seu nom en dos idiomes i amb la seva nomenclatura binomial en llatí.
 Aquesta iniciativa entra dintre del projecte triennal de l’escola que té com a tema principal l’hort i els seus espais verds. Aquestes instal·lacions, són petites, però la nostre iniciativa es ferma, i amb un sentit per millorar l’aspecte verd del nostre centre i de l’aire que respirem, gràcies a les plantes, arbustos i arbres de l’escola.
Aquests rètols, estan fets amb materials reutilitzats i biodegradables. (pedres de platja i de la muntanya, restes de pintura i en als rètols de l’hort escolar i al barranc mediterrani, tenen una estructura feta de fusta reutilitzada i amb unes malles metàl·liques també reutilitzades.
 









 

No hay comentarios:

Publicar un comentario