Traductor

miércoles, 26 de febrero de 2020

MANIFESTACIÓ CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC


Què és el canvi climàtic?


El canvi climàtic, és l'augment de temperatura al nostre planeta observat al llarg del darrer segle i els efectes que aquest augment porta associat. Són a hores d'ara molts els estudis científics que demostren aquesta hipòtesi.

Què van fer a classe?

Durant aquesta setmana (que culminva el 25 de novembre, amb la manifestació) de conscienciació i protesta a nivell mundial contra aquesta situació, a classe van fer una sèrie d'activitats com: debats per explicar la situació a tota la comunitat educativa, el dijous tots havien de venir a escola amb una samarreta verda i els divendres tocava la manifestació. Durant aquests dies
, Laura, Aroa i jo mateixa, van fer rètols amb cartró per anar a la manifestació. Les llegenda d'aquests rètols va ser la següent:

-There’s no planet B ( Aroa)
-No hi ha futur sense planeta (Laura)
-Ni una especie menos, ni un grado más (Alba) 

Com van anar a la manifestació?

Van quedar totes a la plaça Salvador allende que hi ha al davant de la nostra escola i van abaixar en bus en direcció als jardinets de Gràcia que era on començava la manifestació. En arribar allà van poder veure una gran quantitat de companyes i companys compromeses amb el nostre planeta.🌍.

Com va ser la nostra experiència?

La veritat és que ens van sentir molt contentes i felices de poder contribuir en millorar les condicions del nostre planeta fent saber als polítics i gent que governa el món que de la manera que vivim avui dia la situació serà insostenible.

Van estar des de las 5:40 fins les 7:30, quasi 2 hores protestant al principi per, jardinets de Gràcia, passant per passeig de Gràcia fins plaça Catalunya. Segons les notícies van haver-hi més de 20.000 persones.




by Laura Díaz, Aroa Aponte, Alba Reyes i Gemma Liria

No hay comentarios:

Publicar un comentario