Traductor

viernes, 14 de febrero de 2014

ARTICLE FET PER L'ARNAU VILA, PUBLICAT EL 7-2-2014 AL NOTICIARI D'AGENDA 21 ESCOLAR.

logo

Nous rètols pels nostres espais verds

L'Escola Mare de Déu del Coll retola l'hort i les zones verdes del centre per acostar a tothom el coneixement de les plantes i els espais del centre.


20140206 10.EscMareDeuDelColl
A l’Escola Mare de Déu del Coll ha sorgit una nova proposta de la comissió d’Agenda 21. Aquesta iniciativa consisteix en l'elaboració de rètols per a les nostres àrees verdes escolars: l’hort urbà, el nostre petit barranc mediterrani i els parterres varis que tenim escampats pel nostre centre.

En les plantes típiques de l'àrea mediterrània que disposem, hem posat el seu nom en: català, castellà i en la nomenclatura binomial llatina. Aquesta iniciativa forma part del projecte triennal de l’escola, el tema principal del qual és l’hort i els seus espais verds. Aquestes instal•lacions són petites però la nostra iniciativa es ferma i volem millorar l’aspecte verd del nostre centre i l’aire que respirem mitjançant els arbustos i els arbres de l’escola.

Els rètols estan fabricats sense cap despesa econòmica ja que es tracta de pedres de platja i de muntanya que ha portat l’alumnat. També hem fet servir restes de pintura, fustes i xarxa metàl·lica del manteniment del nostre centre. Aquí teniu algunes imatges del resultat.

20140206 10W.EscMareDeuDelColl










No hay comentarios:

Publicar un comentario