Traductor

jueves, 24 de noviembre de 2016

8 ANYS DE SOSTENIBILITAT

  Cada any per Sant Jordi, tots els alumnes de l’escola participen fent algun treball sobre una temàtica escollida a començament de curs: figures, maquetes, pintures, contes, poemes... Aquests treballs són exposats als pares, familiars i amics a les aules o a la sala polivalent del nostre centre.

  El curs passat el tema escollit va estar la SOSTENIBILITAT. Tots els alumnes de l’escola van fer treballs per exposar iniciatives per contribuir a reduir el canvi climàtic i va coincidir amb un dels temes del projecte triennal que va treballar el comitè E+S.

  L'any passat, vam realitzar un projecte per mostrar al públic com hem contribuït al pas dels anys en el nostre objectiu. Cada any des de que vam unir-nos a la proposta d’E+S, hem anat afegint mesures (durant 8 anys).

  Així doncs, al primer cartell explicàvem gràficament i amb càlculs el que hem reciclat durant el curs 2008 – 2009. Aquell any, vam començar a reciclar el paper i cartró i vam calcular la petjada ecològica de la nostra actuació.

El segon any, al curs 2009 – 2010, començarem amb els plàstics i els envasos. Vam calcular el que consumia l’escola sencera i vam intentar reduir el consum.

  Al 2010 – 2011, vam afegir el reciclatge i càlcul de l’alumini que utilitzàvem els alumnes. Durant els següents anys, l’ús de l’alumini va disminuir.

  El següent any, el curs 2011 – 2012, vam mesurar el consum elèctric dels diferents edificis de l’escola.

  El triennal, als cursos de 2013 - 2016, vam fer rètols a l’hort i al barranc de les diferents plantes, flors i arbres. El barranc mediterrani va ser inaugurat el passat 4 de juny. En definitiva, una millora dels nostres espais verds.


  Alexia Morato Japson, 3r d'ESO.


Treball de la sostenibilitat fet per Alba López.

Alejandro Torvisco, Judith Mansilla i Alba López.

Elena Provencio, Alba Molins, Mayerli Suárez i Sara López.

Alba Mato, Maria Huelva (treball d'Andrea Gómez) i Carlos Gracia.

Visita dels pares a l'exposició de Sant Jordi.

Cartells il·lustrant cada any d'E+S (fets per Alexia Morato, Alejandro Torvisco i Gabriel Carrasco).



Visió general de la sala polivalent.

Treball d'Isabel Fernández.

Neferet Romero (treball fet per Isabel Fernández).



No hay comentarios:

Publicar un comentario