Traductor

miércoles, 23 de noviembre de 2016

MANDALES SOSTENIBLES

  L'any passat, per celebrar la setmana cultural, que va coincidir amb Sant Jordi, el fil conductor va ser la sostenibilitat que ja des de fa deu anys portem a terme al nostre centre. El nostre alumnat va fer poemes sobre la sostenibilitat a les assignatures de llengua, i els alumnes de 1r i 2n d’ESO van fer també mandales de dos tipus a l'assignatura d'EVP seguint les pautes i estils, marcats per la professora de l'assignatura.

  Els alumnes de 1r d'ESO en van fer una mandala vegetal amb elements naturals agafats dels nostres espais verds i de l'entorn proper. Els de 2n d'ESO van construir una de gran, que la van muntar al terra de la sala de l’exposició que estava feta amb material del rebuig que dipositem a les diferents papereres de l'escola.

  1r d’ESO van utilitzar materials naturals, van seguir l’estil artístic anomenat Land Art fet amb plantes, flors, llavors, petxines... I 2n, pels seus mandales van utilitzar materials reciclables seguint un altre estil, anomenat Art Povera, fet amb taps, paper, ampolles, llaunes i envasos diversos.


  Adrià Ruiz, 1r d'ESO.
Mandala gegant seguint l' Art Povera utilitzant material de rebuig



Mandales vegetals seguint el Land Art, amb materials vegetals. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario